Bandsläpp!

Hej på er!
 
Idag öppnade jag på jobbet så blev därmed tidig dag, så skönt! Igår var det tvärtom, då började jag jobba klockan 7, jobbade till 4 och sedan mellan 5-7 var det möte så det blev en 12-timmarsdag och sedan en försenad spårvagn på det så var inte hemma förrän klockan 8.
 
Vi tillbringade i alla fall lite tid av mötet till vår miljö och gjorde om lite så idag har vi mest varit inne med barnen och lekt i de nya miljöerna för att de ska veta vilka regler som gäller där osv så det har varit kul! :) 
 
Tanken var att jag skulle åka hem och spela Sims efter jobbet idag för idag skulle nämligen ett nytt spel släppas men tydligen släpps det inte förrän klockan 7 ikväll, suck! Men då kan jag passa på att blogga och göra lite annat nu under eftermiddagen och sedan spela ikväll! ;D
 
Idag kom det även lite bandsläpp inför Bråvalla också så vi fick bl.a. veta att The Killers, Adept och The Chainsmokers kommer! Woop!
 
The Killers blev jag allra gladast över men även Adept och The Chainsmokers har jag gillat det jag hört på radio i alla fall ;D Biljetten är köpt och semester från jobbet fixat så nu är det bara att tagga! :D
 
Nahe, jag hade visst fått lite nya böcker på posten så tänkte faktiskt springa ner och hämta dem nu.
Vi hörs senare!
2017 | |
Upp