Midsommar 2017

 
Hej på er!
 
Hoppas att ni alla har haft en bra midsommar!
 
Vi började fira redan här hemma med finfrukost på fredagmorgonen och sedan åkte vi ut till Mårängen där vi firade med Marcus föräldrar och gänget där ute! Vi åt såklart en massa, lekte lite lekar, lyssnade på musik, dansade och bara hade det hur trevligt som helst! En hel del dricka blev det ju också... ;D
 
Kvällen slutade för min del runt 12-tiden, då gick vi ner till stranden för att bada och när jag sprang ner mot vattnet råkade jag springa rakt i ett hål eller nåt på stranden och trillade och stukade foten... Jäkligt klantigt men det är inte ju inte så lätt när det är mörkt ute och man har en del vin i kroppen, haha! 
 
Så efter det gick jag och la mig direkt och vaknade upp igår med en rejält svullen fot och som gör jäkligt ont att stå och gå på, eller överhuvudtaget bara röra... Men vi var kvar i husvagnen till 5 igår ungefär och sen åkte vi hemåt och jag har bara legat och vilat i sängen sen dess med foten i högläge. Vi skulle köpa bandade att linda foten med igår men apoteket hade redan stängt så vi får åka och köpa det idag i stället. Sen hade Christian visst kryckor hemma som jag nog kommer låna så det blir lite lättare och mindre smärtsamt att ta sig runt här i lägenheten idag.
 
Som det känns nu lär jag ju inte kunna jobba imorgon heller men vi får se hur det känns ikväll. Jag avvakar och vilar :) Det känns i alla fall lite bättre idag, gör inte lika ont när foten är stilla och jag försöker vicka och röra så mycket foten tillåter utan att det gör för ont för att "hålla igång" och det känns som jag kan vicka på den mer idag än vad jag kunde igår.
 
Huvudsaken är ju att den blir bättre till på onsdag för då är det ju dags för Bråvalla och jag vill ju inte behöva hoppa runt på kryckor då... xD
 
Nae, så lång tid ska det väl inte ta... Jag vrickade foten för 5-6 år sen och då har jag för mig att det blev bättre efter 3-4 dagar typ så jag kunde börja gå mer normalt, om än med viss halt. Så förhoppningsvis blir det bättre snart... 
 
Hur var er midsommar? ;D
2017 | | Kommentera |

Familjen Strand

 
Fina familjen! <3
2017 | | Kommentera |

Semester

Agnes och jag <3
 
Hej på er!
 
Det känns som det är lördag men det är det ju inte... 
Anledningen till att det känns så för min del är för att jag har smygstartat min semester!
 
Tanken var ju att jag skulle stå tillsammans med Marcus på Gröna Lund och se blink-182 spela live typ precis nu, något jag har drömt om att göra i över 10 år nu, men icke.
 
För några veckor sen fick de nämligen för sig att ställa in samtliga spelningar här i Skandinavien. Kul, kul. Nej då, jag är inte alls bitter...
Nae, men alltså... jävligt surt! Jag blev otroligt besviken och ledsen och slängde mig i Marcus famn när han kom hem från jobbet dagen då de ställde in.
 
Men vi bestämde oss för att eftersom det redan var klart med ledighet för bådas del så kör vi helt enkelt lite smygstart på semestern de här dagarna, så idag har vi varit helt lediga, och är det imorgon också, och på fredag såklart eftersom det är midsommarafton då!
 
Eftersom jag slutade tidigt igår och Marcus skulle jobba kväll bestämde jag mig för att ta vara på min ledighet och åkte direkt till Motala efter jobbet för att hälsa på Josse, Linus, Agnes och så lillen i magen såklart, hihi! Det är alltid lika mysigt! Och Agnes börjar bli så himla stor och så mycket mer social nu, det är så himla kul att se! 
 
Jag fick dock skäll av Josse för att jag inte har bloggat på den här bloggen på så länge så det lovade jag att göra idag. Så det är alltså vad jag gör nu. Färgar håret gör jag också för den delen, kände att det behövdes nu innan midsommar och Bråvalla och allt kul som händer framöver!
 
När jag var i Motala tvingade jag dessutom hela familjen Strand att ställa upp på fotografering så när jag har färgat håret och duschat sen tänkte jag sätta mig och kika igenom och redigera några av bilderna! :) 
 
Oops.... kom på nu att jag har glömt ställa alarm för hårfärgen... undrar hur länge jag har suttit med den i nu...
Får springa och kolla hur det ser ut!
 
Vi hörs!
2017 | | Kommentera |
Upp