Vad hände?

 
Alltså, jag är så dålig - haha!
 
På min promenad till jobbet imorse tog jag den här bilden för jag tyckte att det var så himla ljust och fint imorse när jag gick jämfört med förra veckan när det var kolsvart när jag gick till jobbet samma tid. Tyckte det var så mysigt så!
 
Sen strax innan lunchen på jobbet fick jag veta att en av klockorna på jobbet gick fel eftersom tiden ställdes om i helgen...
Eeeeh, va?
 
Alltså jag missade helt att det blev vintertid igår?!?!?! Hur kan man missa det???
Så det var ju inte så jäkla konstigt att det var så ljust och fint imorse jämfört med förra veckan, haha!
 
Nu är jag hemma från jobbet i alla fall. Var en ganska lugn dag idag så det blev en mjukstart på veckan, skönt!
 
Jag ligger i soffan och smaskar på lite godis och tänkte titta på The Fall. Jag och Marcus skulle se andra avsnittet igårkväll men jag somnade ju såklart efter en kvart eller något sånt så jag tänkte se färdigt det avsnittet nu så vi kan fortsätta se tillsammans sen ikväll! ;D
 
Hoppas att ni mår bra!
Någon mer som missade att vi gick över till vintertid igår? ;D
 
2016 | | Kommentera |

Minnen

Idag har jag legat i sängen nästan hela dagen och jobbat med ett projekt jag velat göra ett tag.
Och det är att framkalla bilder som jag kan sätta i fotoalbum!
 
När bilderna bara ligger på datorn så minns man ju knappt vad man har för bilder så jag har i några månader nu känt att jag vill skaffa ett gäng gamla hederliga fotoalbum och sedan se till att framkalla att bilder jag vill spara på och kunna titta tillbaka på även om många, många år. Datorer är ju super men inte särskilt pålitliga, skulle datorn krascha skulle man ju förlora hur mycket som helst om man inte har bilderna någon annanstans.
 
Jag vill göra ett fotoalbum med riktigt gamla bilder och det är det jag har pysslat med idag.
Jag har gått igenom alla bilder jag har och plockat ut 300 stycken som är från bebistiden och upp till slutet av högstadiet. Dessa ska få fylla ett fotoalbum och det har varit så himla roligt att titta igenom alla bilderna alltså!
 
Så många minnen! ♡
 
Jag hoppas jag får hem bilderna och fotoalbumet jag har beställt innan nästa helg så kan jag fylla upp den då.
Åh, vad kul! :D
 
2016 | | Kommentera |

The Fall

Äntligen har den nya säsongen av The Fall kommit till Netflix!
Har ni sett den serien? Den är såååå bra!
 
Vi såg första avsnittet idag när vi åt middag och jag kunde knappt äta för att det var så spännande - plus att avsnittet var rätt blodigt vilket fick mig att tappa matlusten lite grann, haha!
 
För er som inte har sett det så handlar det om en polis som är på jakt efter en seriemördare. Det som skiljer den här serien från alla andra liknande serier dock är att man inte bara följer polisen utan även seriemördaren. Otroligt spännande och Jamie Dornan och Gillian Anderson gör sina roller SÅ BRA!
 
Det är tredje säsongen som har släppts nu och det är även den sista.
Rekommenderas!!!
 
2016, Sofie tittar på | | Kommentera |
Upp