När blev det onsdag?!?!

Men alltså, hallå? När fasen blev det onsdag? Det var ju söndag nyss?
 
Den här veckan har verkligen SPRUNGIT iväg!
 
I söndags var jag igång hela dagen och städade, julpyntade och sedan bakade och sedan blev det adventsfika med dessa fina här ovan. Erik kom på besök och så kom Anna, Christian och Victor ner och fikade med oss. En perfekt första advent!
 
Sedan blev det måndag och jag jobbade hela dagen och hade sedan kvällsmöte så var inte hemma förrän sent på kvällen och då blev det bara käk och sedan gick jag och la mig direkt. Så där försvann måndagen.
 
Igår slutade jag tidigt på jobbet men åkte direkt till Linköping där jag hämtades av brorsan och så åkte vi och handlade lite julklappar och paket till paketleken som vi ska ha hos farmor på söndag. Det blev också en tur till IKEA och sedan åkte vi hem till Jimmy. Jag skulle äntligen våga mig på att testa Nutella-pizzan som man kan beställa i Linköping men SÅ GICK DET INTE! Ville nämligen inte ha banan på men det gick inte att beställa utan? Sjukt irriterande. Vi tittade lite på Harry Potter och Hemligheternas Kammare och sedan åkte jag hemåt och gick och la mig direkt.
 
Och nu är det alltså onsdag.
Och imorgon är det 1 december!!! Galet!
Men det ska bli så kul att få börja öppna alla mina kalendrar! :D
 
Hoppas allt är bra med er!
Vi hörs snart igen! :D
 
2016 | | Kommentera |

Fantastic Beasts and Where to Find Them

 Ååååh! Filmen igår var så, så, såååå bra! Längtar tills jag kan se den igen!
 
Idag är det första advent och idag ska det julpyntas och bakas för fullt här hemma! Men först - frukost!
Hörs senare!
2016 | | Kommentera |

Lördag

Godmorgon, godmorgon!
 
Fyyyy vad jag var trött igår! Hade typ ont i ögonen och var seg i hela kroppen igår på jobbet för att jag var så himla trött efter torsdagen.
 
Totaldäckade efter jobbet igår men vaknade som tur till liv igen efter att Marcus hade kommit hem så jag fick lite gjort igårkväll ändå. Bland annat så hjälptes jag och Marcus åt att slå in alla paket till mammas julkalender och så smyglyssnade vi lite på julmusik också såklart. Mysigt värre!
 
Imorgon är det ju äntligen första advent och då kommer jag gå all in och med allt som har med julen att göra, haha! Det ska pyntas, det ska lyssnas på julmusik och det ska bakas! Jag försöker alltid hålla mig fram till första advent och sedan bara njuter jag fram till julafton....
 
Men vi smygstartade som sagt med lite julmusik igårkväll och så var det även lite adventsmys på jobbet också.
 
Idag ska vi åka till mamma och äta middag. Det blir jag, Marcus, Jimmy och så Marcus föräldrar också. Och ikväll ska vi gå på bio och se Fantastic Beasts and Where To Find Them.... SÅÅÅÅ TAGGAD!
 
Så det är mina planer för denna helg. 
Nu ska jag äta lite frukost och sedan ska jag nog måla naglarna. Om jag inte somnar om igen... Jag gick inte och la mig förrän runt 12-1 igår men som vanligt är jag ju knäpp och vaknar tidigt ändå. Så vi får se om jag kanske somnar om en stund sen.
 
2016 | | Kommentera |
Upp