Shopping med mamma

Hej på er!
 
Nu är jag hemma från stan! Det var som jag trodde jättemysigt att gå och kika på stan tillsammans med mamma och lite shopping blev det också som ni ser här ovan! Köpte ÄNTLIGEN nya gardiner till köket så nu kunde jag byta ut julgardinerna mot enkla, gråa kappor. Det blev jättebra! Nu ska jag bara hitta någon fin löpare och några fina tabletter till bordet också...
 
Sedan köpte jag en t-shirt på H&M, två superfina holografiska ljuslyktor på Indiska (är mycket finare i verkligheten!), lite köksgrejer och så ett par ögonpennor från IsaDora. Väldigt nöjd med mina köp! :) 
 
Nu sitter jag och tittar lite på YouTube och ska förbereda blogginlägg till veckan. Tänkte försöka tidsinställa alla veckans blogginlägg på skönhetsbloggen så jag inte behöver tänka på det nu i veckan utan bara kan slappa efter jobbet! :) 
 
Vi hörs! :) 
 
2017 | | Kommentera |

Gran Canaria 2017 - Dag 7

Sista dagen i paradiset började med ännu en båtutflykt och den här gången var även Jimmy med!
Vi åkte på val- och delfinsafari!
 
Det guppade en del på båten...
 
Vi fick se en hel del delfiner men de var omöjliga att fånga på bild men här är i alla fall en printscreen från en video jag filmade! Bättre än inget, eller hur? ;)
 
Några valar fick vi dessvärre inte se den här gången :(
 
Väl tillbaka på hotellet umgicks vi allihopa på rummet. Spelade spel och drack upp den sista alkoholen...
 
Sedan blev det middag i solnedgången på favoritrestaurangen El Churrasco där vi alla åt Chateaubriand och det var sååååååååååååååååååå gott!
 
 
Några sista bilder vid vårt fantastiska hotell!
 
Och såklart en sista kvällsshow...
 
Och morgonen efter var det dags att bege sig hemåt...
 
Det var en helt fantastisk resa och vi var så nöjda med vårt hotell Lopesan Costa Meloneras Resort och allting! Jag skulle definitivt kunna tänka mig att åka dit igen! Jag följer hotellet på Instagram och drömmer mig tillbaka varje gång de lägger upp något, haha! Kommer leva länge på den här resan!
 
2017, Resor | | Kommentera |

Sommartid

Godmorgon, godmorgon!
 
Äntligen sommartid! Tråkigt att det blir lite mörkare på morgonen igen (eftersom jag promenerar till jobbet varje morgon) men superskönt att det kommer vara ljust längre ju! :D
 
Vaknade samma tid idag som igår, men eftersom det är sommartid nu blev det ju klockan 6 i stället för klockan 5! ;)
 
Igårkväll var det ju förresten Earth Hour och jag höll helt på att missa det! Jag har släckt ner för klimatet varje år sedan det kom till Sverige tror jag? 2009 startade det oficiellt i Sverige och jag vet att jag släckte ner redan när jag bodde i Norrköping under gymnasietiden så jag var nog med redan då.
 
Hur som helst, har det pratats mindre om det i år eller är det bara jag som har varit ouppmärksam? För tidigare år har jag haft stenkoll på när det varit pga att det har stått så mycket om det överallt och företag har uppmärksammat det osv. Det här året tror jag att jag råkade läsa det först i fredags typ men sen höll jag ändå på att glömma bort det...
 
Ja, ja - huvudsaken är att jag kom ihåg det till slut i alla fall! När klockan var 20.31 så bara just fasiken! Så då släckte jag allt och tände ljus i stället, mysigt!
 
Idag ska jag som sagt gå med mamma på stan och det ser jag fram emot, det var länge sen jag bara gick och strosade på stan och ännu längre sen jag gjorde det med mamma så det ska bli jättemysigt!
 
Ska möta henne vid halv 12 så innan dess tänkte jag äta lite frukost, sminka mig, köra en tvättmaskin och fota lite till bloggen. Blir det lite tid över kanske jag fortsätter rensa garderoben lite. Jag gjorde ju det igår men då rensade jag bara bland alla "vanliga" kläder, skulle behöva rensa bland mina festklänningar, myskläder och underkläder också ;D
 
Vad har ni för planer idag? :) 
 
2017 | | Kommentera |
Upp