Bilder säger mer än tusen ord... - Semester Edition

Kissie hade lagt upp en liten "bild-lista" på sin blogg och jag tyckte det var en kul idé och tänkte att jag kunde göra samma sak men som semester edition i och med att jag inte har delat med mig av så mycket semesterbilder! ;D
 
Vi kör!
 
En bild som gör mig lycklig:
 Jag och Christian påväg till krogen i måndags! Är så himla glad för vårt lilla gäng - jag, Marcus, Anna och Christian. Vi kommer så bra överens allihopa och har så sjukt kul tillsammans och jag bara älskar dem alla! ♥ 
 
En bild som gör mig ledsen:
Linkin Park på Bråvalla - kan fortfarande inte förstå att Chester är borta... ♥ 
 
En bild som gör mig arg:
Alltså, jag har väl inte direkt varit arg på hela semestern... Men jag var inte jätteglad när Sigge kom med snöret från min favoritjumpsuit i fredags... även om han var väldigt söt! ;) 
 
En bild som får mig att skratta:
Vi var på kryssning förra helgen och strax innan vi skulle på båten läste vi att man inte fick köpa alkohol på utvägen, och innan det hade vi typ bara sett en massa "gamlingar" som skulle på båten. Så jag kände mig lite lagom opepp just då, hahaha! Men vi hade det skitkul sen, om någon skulle undra! ;D
 
En bild på en person jag inte umgås med längre:
Hehehehehehe....
Uppenbarligen umgås jag med alla personer jag har hängt med på semestern men ni vet, måste utnyttja varje tillfälle att dela den här bilden på Anna, jag och Björn Rosenström! ;) 
 
En bild som jag kommer titta tillbaka på när jag är äldre:
Många härliga minnen från den här sommaren, och kryssningen är definitivt ett av dem!
Bästa gänget! ♥ 
 
En bild som jag är extra nöjd över:
Älskade sminkningen jag gjorde i fredags! Så läcker!
 
En bild som jag vill ska försvinna:
Alltså, egentligen bryr jag mig inte särskilt mycket om den här bilden finns eller inte, men så himla vacker är den ju inte så det gör mig ingenting om den skulle försvinna! ;) 

Anna och jag ska tamefan alltid ta closeup toaselfies på varandra, haha! Denna är från Bråvalla! ;)
 
En bild som beskriver mig bäst:
Because I'm cray cray! 
Det roliga är ju att Christian menade på att han och jag var dem normala... xD
 
En bild på min bästis:
Min zulm8 for lajf! ♥ 
 
En bild på en plats jag saknar:
Bråvalla var ju amazing så självklart saknar jag det!
Här i vårt fina camp som vi ändrade om varje dag eftersom det gick sönder mer och mer, haha!
 
2017 | | Kommentera |

Sista semesterdagen

Hej på er!
 
Idag är sista semesterdagen så idag har jag bara tagit det lugnt. Myst runt i min nya morgonrock som jag köpte på Ullared igår, städat lite, bloggat lite och nu ska vi snart börja laga middag. 
 
Det känns helt okej att börja jobba imorgon igen. Jag har en lite halvseg vecka med många sena turer men då det är mycket personal på plats och inte så mycket barn så det kommer nog bli en rätt lugn start ändå vilket känns skönt. Jag har ju bara haft semester nu i 2,5 vecka men det känns, tack och lov, som att jag har haft semester längre! Jag har hunnit med massor roligt men känner också att jag har kunnat vila ut ordentligt och jag är redo för hösten!
 
Jag har ju inte bloggat så himla bra så jag ska försöka lägga upp lite bildinlägg med saker jag har gjort på semestern. Har ju fortfarande inte lagt upp bilder från Bråvalla heller och det är ju ett måste! Det vill jag ha kvar här på bloggen! :) Så även om semestern snart är slut så har jag en del semesterbilder att dela med mig av på bloggen i alla fall! ;) 
 
Kanske lägger upp lite bilder från semestern redan idag! 
 
2017 | | Kommentera |

ONE MORE LIGHT

 
"Who cares if one more light goes out?
In a sky of a million stars
It flickers, flickers
Who cares when someone's time runs out?
If a moment is all we are
We're quicker, quicker
Who cares if one more light goes out?
Well I do."
 
Igår satt vi i bilen ut till husvagnen, men den här låten på högsta volym, både jag och Marcus sjöng för fulla halsar och allt jag kände var lycka.
 
På hemvägen lyssnade vi på den igen, men då kände jag ingen lycka utan bara sorg, och tårarna slutade inte rinna på hela kvällen. Jag är fortfarande i chock och vill inte ens tänka på att Chester Bennington, sångaren i Linkin Park, är död. Så fort jag tänker på det bryter jag ihop på nytt...
 
Det känns så konstigt att man kan bli så berörd av en känd persons död. Jag har gråtit en gång tidigare när en kändis gått bort, och det var Stefan Liv. Det kändes så nära då Hv71 var laget jag hejade på och jag ändå hade sett honom spela ett flertal gånger, och det kändes så fruktansvärt att han skulle dö i en så tragisk olycka.
 
Och nu gråter jag för andra gången över en kändis död, men det känns inte så himla konstigt. Jag menar, han har ändå varit en del av mitt liv nu i 16 år, det är väl inte så jävla konstigt att man blir ledsen då?
 
Jag började lyssna på Linkin Park när jag var 10 år gammal och sedan dess har de varit mitt favoritband. Deras musik har funnits med mig genom allt... Jag är i alla fall tacksam över att ha fått höra honom live 2 gånger, för han var en helt fantastisk sångare!
 
Nae fyfan, jag är fortfarande i chock och så fruktansvärt ledsen. 
 
Vila i frid... ♥ 
 
2017, Sofie lyssnar på | | Kommentera |
Upp