7 April - vilken skitdag

Fredagen den 7 april 2017 kommer jag säkerligen att minnas som årets sämsta dag.
 
Jag jobbade stängning och började därför inte förrän kl 9, strax innan jag skulle gå hemifrån kände jag att jag började få lite huvudvärk men jag brydde mig inte om det utan gick till jobbet ändå. Under hela dagen blev huvudvärken bara värre och värre och jag hade dessvärre ingen möjlighet att ta någon tablett.
 
Jag hade åtminstone tur att det blev barntomt redan vid halv 5 så efter att ha städat och stängt så kompade jag faktiskt ut vid 5 och då kom Marcus och hämtade mig. Vid det här laget hade huvudvärken blivit så extrem att jag började bli illamående och ville i princip bara gråta för det gjorde så ont men lyckades som tur var hålla mig (det hade ju inte gjort saken bättre direkt).
 
När vi äntligen kom hem tog jag direkt en värktablett och sedan la jag mig i sängen med persiennerna nerdragna och en kall handduk på huvudet och sedan somnade jag och sov fram till kl 8-9 och när jag vaknade hade det i alla fall gått över så mycket att det nu bara kändes som "vanlig" huvudvärk. Jag tog en tablett till och började sedan titta på mobilen.
 
Först då ser jag vad som har hänt i Stockholm och det vrider sig i magen på mig. Fy fan. Jag kan inte ens tänka mig hur det måste ha känts för de som hamnade mitt i det, eller som fick bevittna det, och alla mina tankar går till de som drabbades och deras anhöriga. Det är vidrigt. 
 
2017 | | Kommentera |

Sunday Funday

Hej igen!
 
Jag måste säga att jag har haft en riktigt bra dag! Jag gjorde en sminkning till bloggen som jag blev himla nöjd med och sedan har jag dunkat en massa bra musik, fotat till bloggen, städat lite och nu har jag bloggat både för idag och imorgon.
 
Jag älskar att jag har fått min sminkinspiration tillbaka igen och nu tycker jag verkligen att det är roligt att sätta mig ner och sminka mig och är taggad på det! Jag har haft en längre period då jag inte alls varit sugen på det trots att det varit roligt när jag väl satt mig men nu är jag liksom taggad igen så det är kul! :D
 
Nu ligger jag i sängen och väntar in dagens middag, pizza! ;) Marcus har käkat då han har varit på släktträff och jag orkade inte laga ordning något till mig själv så det fick bli pizza. Sen kommer Anna ner och hänger lite också och det är ju alltid trevligt! :D
 
Vad har ni gjort idag? :) 
2017 | | Kommentera |

Printasquare

Nu har jag äntligen beställt ett kollage från Printasquare med bilder från 2016!
 
Förra året beställde jag en med bilder från 2015 och jag har ÄLSKAT den tavlan och bestämde mig redan när jag fick hem den att jag skulle göra en för varje år så man kan ha som ett fotoalbum och se tillbaka vad man har gjort under åren! Man är ju inte så bra på att ta tillvara på mobilbilder annars så det här är ju perfekt!
 
Jag har väntat in lite rabatt och nu hade de äntligen 20 % på alla sina posters så nu slog jag till och här ovan ser ni ungefär hur den kommer att se ut! :D Längtar tills jag får sätta upp den bredvid det andra kollaget!
 
2017 | | Kommentera |
Upp