Vuxenpoäng

Hej på er!
 
Idag fick jag hem den här härliga mysdressen som jag beställde på eBay för några veckor sedan! Den är jättemysig ju och passade perfekt så nu funderar jag på att klicka hem den i de andra färgerna också....
 
Idag har vi också samlat vuxenpoäng för idag har jag och Marcus varit på banken och ordnat gemensamt konto samt sparkonto och dessutom bokat möte för att prata om pensionsspar - den ni! ;)
 
Annars har det väl inte hänt så himla mycket sen senast. Igår jobbade jag till klockan 7 då vi hade möte på kvällen och efteråt hängde jag med Anna och Christian hela kvällen då de hade låst in sin nyckel i garaget och det var Marcus, som jobbade kväll igår, som hade extranyckeln till deras lägenhet, haha! Men vi köpte pizza och tittade på Sons of Anarchy så det var trevligt! :) 
 
Idag slutade jag tidigt och Marcus jobbar kväll igen så vi sågs som snabbt en snabbis på stan för att gå till banken och käka lite men nu är jag ensam hemma till ikväll. Känns ovant! Blir väl att mysa i soffan framför serien förmodligen, kanske läsa lite också! :) 
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli efter 5 också så jag kan gå och hämta ett paket jag hade fått från L’Oréal... så typiskt när man inte kan hämta det direkt...
2017 | | Kommentera |

Lägenheten städad och kylen fylld...

Det blev en riktig storstädning ändå - skönt!
Och sedan fotade jag till bloggen och därefter åkte vi till Coop och storhandlade så nu är även kylen och frysen fylld! Underbart!
 
Och ja, vi fastnade lite i hissen när vi skulle åka också... Lyckades som tur var ta oss ut själva ganska snabbt men lite småjobbigt kändes det till en början! ;)
 
Marcus bror är här och nu väntar vi även in Marcus föräldrar och så ska vi äntligen laga mat! Jag är såååååå hungrig! Vi ska göra planka med ryggbiff, mums!
 
Och nu kom dem så det betyder att det är dags för mig att avsluta.
Vi hörs!
 
2017 | | Kommentera |

Söndag

En av bilderna mamma fotade i Gran Canaria <3
 
Hej på er!
 
Idag vaknade jag vid 5-tiden och kunde inte somna om. Har spenderat hela morgonen i soffan... läst bloggar, tittat YouTube och fortsatt titta på New Girl bl.a.
 
Nu tänkte jag ta mig upp ur soffan och försöka städa lite. Det var såååå länge sedan vi storstädade ordentligt så jag frågade Marcus om vi skulle göra det idag men hans svar var inte särskilt övertygande så det lär nog inte hända, haha! Men lite städning måste göras, fylla diskmaskinen exempelvis...
 
Sedan måste jag fota och förbereda lite inlägg till skönhetsbloggen också, vilket jag ju ofta brukar göra på söndagar :) 
 
Om jag orkar skulle jag egentligen behöva rensa/organisera lite i garderoben också, men vi får väl se vad tien räcker till! ;D
 
Vi hörs senare!
 
2017 | | Kommentera |
Upp