Storrensning

 
Oj, oj, oj! Vad jag har jobbat på idag! Har hållt igång och rensat och organiserat i princip hela dagen. Men jag tycker faktiskt det är rätt roligt, och framförallt så känns det ju fantastiskt skönt! 3 fulla soppåsar ska "kastas" (slänger det ju självklart inte i soporna utan lägger det i en sån där insamlingsgrej ;D) plus lite annan skit som jag rensade ut.
 
På bilderna ser ni före och efter i mina garderober. Utöver dem har jag rensat alla andra garderober också förutom Marcus garderob, så har rensat bland handdukar, lakan, kartonger och allt möjligt. Även gått igenom hatthyllan och rensat en massa skit där. Vi är tamefan fantastiska på att samla på oss onödig skit, haha!
 
Så ja, jag har inte gjort så mycket annat än detta under dagen. Hann med en liten lunch och en tupplur mitt i och liiiite fotat till bloggen samt en promenad till macken för att hämta paket.
 
Nu har jag precis duschat och lagt mig i den nybäddade sängen. Underbart! Tänkte snart fixa lite att käka och titta på senaste avsnitten av Anty Inked. Har jag förresten berättat att jag har bokat tatueringstid nu? Om inte så har jag i alla fall det, och jag är SÅ TAGGAD!!! :D
 
2017 | |
Upp