Gran Canaria-shopping

Det blev ju som sagt lite shopping i Gran Canaria också som jag tänkte att vi kunde kika på nu!
 
På planet till Gran Canaria så köpte damen som satt bredvid mig dessa 3 armband från ett märke som heter aeon och jag tyckte de såg så himla fina ut att jag köpte dem jag med på hemresan sen. Jag brukar inte använda så himla mycket smycken men när man går ut eller ska på någon restaurang eller så vill jag gärna ha det så då är det ju kul med några fina armband att piffa till sig med.
 
Sedan köpte jag självklart en Gran Canaria-magnet. När vi var i Grekland för ca 2,5 år sedan köpte jag magneter därifrån och har sedan dess köpt en magnet varje gång jag har rest och det är jättekul att ha på kylen och kunna minnas tillbaka till resorna varje dag när man ska fixa frullen! ;) 
 
Vi var på 2 båtutflykter under veckan också och då köpte jag en magnet och en nyckelring av de foton de tog när man skulle på båten! ;D
 
Jag köpte en gigantisk flaska av min favoritparfym - Dolce Gabbana Light Blue. Bästa köpet ever!
 
När vi strosade omkring i Las Meloneras kikade jag in i en parfymeributik och såg att de hade Inglot! Jag blev överlycklig och det slutade med att jag köpte 4 stycken superfina pigmentögonskuggor. Kommer visa dem närmare på min skönhetsblogg i veckan om någon är nyfiken!
 
Klädbutiken Mango fanns strax utanför hotellet och då jag ganska snabbt insåg att jag behövde en större väska för kamera osv under veckan (jag hade med mig 2 väskor, en för liten och en för stor - suck) så gick jag in dit och hittade denna goding.
 
Jag ville köpa något som jag skulle kunna använda när jag kom hem också (sjukt onödigt att köpa något att ha i en vecka liksom...) så jag är jättenöjd över att ha hittat denna! Har varit sugen på något liknande ett längre tag! :D
 
2017, Skönhet, Sofie shoppar | |
Upp