7 April - vilken skitdag

Fredagen den 7 april 2017 kommer jag säkerligen att minnas som årets sämsta dag.
 
Jag jobbade stängning och började därför inte förrän kl 9, strax innan jag skulle gå hemifrån kände jag att jag började få lite huvudvärk men jag brydde mig inte om det utan gick till jobbet ändå. Under hela dagen blev huvudvärken bara värre och värre och jag hade dessvärre ingen möjlighet att ta någon tablett.
 
Jag hade åtminstone tur att det blev barntomt redan vid halv 5 så efter att ha städat och stängt så kompade jag faktiskt ut vid 5 och då kom Marcus och hämtade mig. Vid det här laget hade huvudvärken blivit så extrem att jag började bli illamående och ville i princip bara gråta för det gjorde så ont men lyckades som tur var hålla mig (det hade ju inte gjort saken bättre direkt).
 
När vi äntligen kom hem tog jag direkt en värktablett och sedan la jag mig i sängen med persiennerna nerdragna och en kall handduk på huvudet och sedan somnade jag och sov fram till kl 8-9 och när jag vaknade hade det i alla fall gått över så mycket att det nu bara kändes som "vanlig" huvudvärk. Jag tog en tablett till och började sedan titta på mobilen.
 
Först då ser jag vad som har hänt i Stockholm och det vrider sig i magen på mig. Fy fan. Jag kan inte ens tänka mig hur det måste ha känts för de som hamnade mitt i det, eller som fick bevittna det, och alla mina tankar går till de som drabbades och deras anhöriga. Det är vidrigt. 
 
2017 | | Kommentera |
Upp