Veckan som varit...

Hej hörrni!
 
Hur är läget?
 
Nu har ännu en vecka gått och bloggen har stått tom. Det är lite upp och ner med uppdateringen, haha! Vad har hänt den senaste veckan då?
 
Jobbat har jag ju gjort. Har varit väldigt lugnt på jobbet den här veckan med barnantal men med en massa ny energi efter semestern har jag då i stället passat på att fixa en massa praktiska saker när man för en gångs skull haft den tiden, så jag har haft fullt upp ändå kan man väl säga! Ordnat i miljön, rensat hyllor, rensat uteförrådet, organiserat, sorterat osv osv.
 
Utöver jobb hände det inte särskilt mycket under veckan. Det gamla vanliga såsom GoT-kväll i måndags med Nicke, Christian och Anna och Shadowhunters-kväll i tisdags med Anna och i onsdags skämde min fina sambo bort mig med en shoppingdag på stan! <3
 
I fredags firade vi in helgen med middag på Pinchos! Jag har inte varit där sedan det öppnade i Norrköping i princip så det var kul att testa igen! Och gott var det också!
 
Igår åkte jag till Linköping och hängde med mamma hela dagen, eller rättare sagt assisterade mamma i en bröllopsfotografering! Det var en ny upplevelse men det var roligt och lite häftigt att få hänga med under parets speciella dag! Och så fick jag ju umgås med mamma hela dagen också vilket ju var det bästa!
 
Trots att jag var supertrött när jag kom hem ställde jag mig faktiskt och bakade lite. Var sugen på att testa ett kakrecept som jag sett hos Ellen Färnström (recept hittar ni HÄR) och de blev jättegoda! Började också titta på en ny serie som jag varit sugen på - The Handmaids Tale!
 
Påbörjade alltså den serien igår och såg färdigt den idag. Så det säger väl vad jag tyckte om den. Den var GRYMT BRA! Ganska sjuk handling, bra skådespelare (bl.a. min favorit från OITNB!) och bara allmänt bra gjord. Ser fram emot säsong 2 som kommer nästa år!
 
Utöver att glo på det har jag myst med Marcus och tittat på Röjar Ralf, fotat lite till bloggen och tvättat. Nu ligger jag och tittar på lite YouTube-videos samtidigt som jag bloggar både här och på skönhetsbloggen.
 
Så ja, det var den veckan det.
 
Nu får vi se vad nästa vecka har att bjuda på, jag gissar i alla fall på en ganska intensiv vecka på jobbet då det är heldag med ledningsgruppen imorgon och på tisdag sätter årets inskolning igång!
 
2017, Sofie tittar på | |
Upp