När blev det onsdag?!?!

Men alltså, hallå? När fasen blev det onsdag? Det var ju söndag nyss?
 
Den här veckan har verkligen SPRUNGIT iväg!
 
I söndags var jag igång hela dagen och städade, julpyntade och sedan bakade och sedan blev det adventsfika med dessa fina här ovan. Erik kom på besök och så kom Anna, Christian och Victor ner och fikade med oss. En perfekt första advent!
 
Sedan blev det måndag och jag jobbade hela dagen och hade sedan kvällsmöte så var inte hemma förrän sent på kvällen och då blev det bara käk och sedan gick jag och la mig direkt. Så där försvann måndagen.
 
Igår slutade jag tidigt på jobbet men åkte direkt till Linköping där jag hämtades av brorsan och så åkte vi och handlade lite julklappar och paket till paketleken som vi ska ha hos farmor på söndag. Det blev också en tur till IKEA och sedan åkte vi hem till Jimmy. Jag skulle äntligen våga mig på att testa Nutella-pizzan som man kan beställa i Linköping men SÅ GICK DET INTE! Ville nämligen inte ha banan på men det gick inte att beställa utan? Sjukt irriterande. Vi tittade lite på Harry Potter och Hemligheternas Kammare och sedan åkte jag hemåt och gick och la mig direkt.
 
Och nu är det alltså onsdag.
Och imorgon är det 1 december!!! Galet!
Men det ska bli så kul att få börja öppna alla mina kalendrar! :D
 
Hoppas allt är bra med er!
Vi hörs snart igen! :D
 
2016 | |
Upp