Vuxenpoäng

Hej på er!
 
Idag fick jag hem den här härliga mysdressen som jag beställde på eBay för några veckor sedan! Den är jättemysig ju och passade perfekt så nu funderar jag på att klicka hem den i de andra färgerna också....
 
Idag har vi också samlat vuxenpoäng för idag har jag och Marcus varit på banken och ordnat gemensamt konto samt sparkonto och dessutom bokat möte för att prata om pensionsspar - den ni! ;)
 
Annars har det väl inte hänt så himla mycket sen senast. Igår jobbade jag till klockan 7 då vi hade möte på kvällen och efteråt hängde jag med Anna och Christian hela kvällen då de hade låst in sin nyckel i garaget och det var Marcus, som jobbade kväll igår, som hade extranyckeln till deras lägenhet, haha! Men vi köpte pizza och tittade på Sons of Anarchy så det var trevligt! :) 
 
Idag slutade jag tidigt och Marcus jobbar kväll igen så vi sågs som snabbt en snabbis på stan för att gå till banken och käka lite men nu är jag ensam hemma till ikväll. Känns ovant! Blir väl att mysa i soffan framför serien förmodligen, kanske läsa lite också! :) 
 
Sitter och väntar på att klockan ska bli efter 5 också så jag kan gå och hämta ett paket jag hade fått från L’Oréal... så typiskt när man inte kan hämta det direkt...
2017 | |
Upp