Nytt matbord....

Alltså, jag och Marcus kan tametusan inte åka och "bara titta" på möbler för det slutar alltid med att vi köper det vi hittar. Inget åka hem och fundera här inte, här är vi effektiva och köper direkt, haha! Var likadant när vi bara skulle åka och testa sängar... xD
 
Så ja, nu har vi köpt nytt matbord. Och det blev med skinnstolar ändå, oj oj oj. Vi får se hur det går, haha! Men det var billigt, halva priset nu på rean så ett riktigt fynd faktiskt! Vi ska testa med detta bordet, märker vi att katterna börjar klösa på stolarna ska vi köpa skydd som får sitta på hela tiden förutom när vi har gäster.
 
Men på våra andra skinnstolar har vi ju främst klösmärken för att katterna klättrar på dem. De här stolarna har ju inget direkt ryggstöd att klättra upp på så vi hoppas att de kanske inte sätter klorna i de för mycket. Men som sagt, märker vi att de gör det åker vi direkt och köper skydd, haha!
 
Vi har dock inte hämtat ut bordet ännu. Det fanns i lager men eftersom vi egentligen bara hade planerat att titta runt på bord så hade vi ju inte med oss släp och så. Så vi får se när vi hämtar det, men blir väl någon gång i veckan i alla fall. Har vi tur hinner vi kanske sälja det andra bordet innan också... Tänkte lägga ut en annons imorgon!
 
Nehe, den här dagen försvann fort. Men mycket har vi hunnit med!
Nu tänte jag krypa ner i sängen och äta några mackor och sedan försöka somna. Brukar inte vara så svårt! ;)
 
Imorgon blir det jobb igen men bara en kortisdag. Efter jobbet tänkte jag ta mig en sväng på stan och köpa lite saker inför lördagens nyårsfirande.
 
Vi hörs!
2016, Sofie shoppar | |
Upp