Andra Advent

Andra advent är förbi och jag har inte ens visat er vår fina julpyntade lägenhet ännu!
 
Jag tog faktiskt före- och efterbilder när jag pyntade lägenheten förra helgen men inte tusan har jag haft tid att lägga upp dem. Har inte ens lagt in dem på datorn ännu. De fina adventsljuslyktorna ni ser på bilden har jag i alla fall fått i min adventskalender från mamma och de tänder jag för första gången idag, fina va?
 
Det var verkligen full rulle förra veckan och jag hänger knappt med, haha!
 
I helgen var jag i Motala och hälsade på Josefin, Agnes och Linus. Mysigt värre!
 
Resan dit var dock inte så mysig, det var problem med tågen (vad för problem vetitusan men problem hade de!) vilket gjorde att jag blev ca 2 timmar försenad och kom inte ens fram till Motala utan bara till Mjölby så Josse fick hämta mig där. 
 
Men men, när jag väl var där var det hur trevligt som helst såklart. Har självklart lekt och busat en massa med Agnes som till slut lärde sig mitt namn, wohoo! Haha! Som jag har tjatat om det! ;) Sedan har såklart jag och Josse umgåtts och snackat ihjäl oss om allt mellan himmel och jord och så blev det lite filmtittande och god mat också. 
 
Igår åkte jag därifrån men stannade i Linköping på vägen hem för att åka till farmor tillsammans med mamma och Jimmy och spela paketlek. Jag vann inte allt jag ville men jag vann åtminstone en stoooor Tofifee-ask så jag var nöjd! ;) 
 
Idag har jag jobbat. Jag öppnade och slutade därmed tidigt och blev hämtad av brorsan direkt efter jobbet. Vi åkte in till stan och handlade lite julklappar och sen har vi varit här hemma och käkat pizza och tittat på Elf. Älskar den filmen, så härlig!
 
Fick av någon konstig anledning en massa energi efter att Jimmy åkt hem så jag har skönhetsbloggat, förberett inför utbildningen imorgon och nu tänkte jag börja titta på Mysteriet på Greveholm! Tittar på den varje år så det börjar bli dags att börja nu!
 
Nehe, det får väl räcka med uppdatering för denna gång.
Vi hörs kanske imorgon igen? :) 
2016 | |
Upp